Een goede visuele presentatie van uw bedrijf zegt meer dan 1000 woorden....

Voor veel bedrijven is het lastig om technisch goede foto`s van het eigen bedrijf op de website te plaatsen of in andere media te gebruiken. Daarnaast is het nog veel belangrijker dat een foto niet alleen technisch perfect moet zijn, hij moet ook nog eens de juiste sfeer benadrukken en de kijker `grijpen`. Twee zaken die zeer moeilijk in een foto zijn te realiseren , zeker voor een minder geoefend persoon. Technisch wil het vaak allemaal wel redelijk lukken, immers er zijn genoeg (redelijk) goede camera`s te koop. Meestal gaat het op dat onderdeel mis bij de belichting en vooral het niet kunnen `pakken` van de sfeer.

Waar het om draait is de combinatie van een technisch perfecte foto en de uitgedragen sfeer!

Daarnaast is het van zeer groot belang om de beelden op een website zo actueel mogelijk te houden, immers alleen zo worden bezoekers geprikkeld om een winkel fysiek te bezoeken. Door regelmatig beelden te vervangen door nieuwe afbeeldingen komt uw website ook nog eens hoger in de zoekmachines van bv. Google omdat men frequente wijzigingen in een website hoog beoordeeld.

Een serie van 15 foto`s op locatie gemaakt, specifiek voor gebruik op de website en in lokale gedrukte media voor slechts € 149.00*

Bijna 75 bedrijfsreportages zijn er in de afgelopen periode gemaakt voor ruim 30 ondernemers. Voor verschillende ondernemers wordt er meerdere malen per jaar gefotografeerd om altijd up-to-date te kunnen zijn met de website.  Voor de meeste bedrijven is een website hebben 1, er klanten mee trekken is 2. En die volgorde is kan precies andersom!

* Deze actieprijs is inclusief het bewerken van het gemaakte beeldmateriaal, reiskosten binnen Nederland en 21 % BTW. De bewerkte foto`s worden digitaal geleverd op het standaardformaat 900 x 600 pixels (andere formaten zonder meerprijs in overleg) en zijn tot het formaat A5 zeer goed te gebruiken. Door een aantal speciale bewerkingen zijn de foto's scherp op elke gebruikelijke schermweergave van computer, telefoon, tablet enz.