Amsterdam - Dakar Challenge 2019

In 2004 spraken mijn oudste dochter Maroucha en ik, Jan Piet, af dat we 'een keer' samen naar Dakar zouden rijden. Wie had kunnen bedenken dat het 15 jaar zou duren voor we daadwerkelijk van start zouden gaan?

(Het is geen rally, geen wedstrijd maar 1 groot avontuur, met een auto van € 500, waarbij het hoofddoel hulp aan kinderen met een beperking in Gambia is)

Op 2 november 2019 vertrekken wij als team 'Daughter & Dad' vanuit Amsterdam om in ongeveer 3 weken dwars door Zuid Europa en Westelijk Afrika naar Dakar te rijden. Vandaar vertrekken we naar Banjul (Gambia) om niet alleen onze auto te veilen voor het goede doel, maar ook en flink streefbedrag aan donaties te overhandigen aan

Stichting Boukarabou. link naar website Stichting Boukarabou

Deze stichting zet zich in om kinderen met een beperking op te vangen, te verzorgen en zoveel als mogelijk zelf voorzienend te laten worden.

Ons streefbedrag is € 20.000 groot... en dat gaan we niet 'zomaar even realiseren'.

Daarom gaan wij vanaf februari starten met het project

'1115 Portretten voor Dakar'

Ons doel is om 1115 portretten, familieportretten, zakelijke portretten, dierenportretten, baasjes en huisdierenportretten en wat al niet meer te gaan maken tot en met oktober 2019.

De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de genoemde stichting! 

Zijn we beperkt tot 1115 portretten? Nee, het mogen er best meer worden! Informatie? Neem even contact op!

Volg ons op Facebook: Klik (Hartmangoesdakar)

Onze auto voor de Amsterdam - Dakar Challenge